Strijken

Maak meer tijd voor uw gezin, vrienden en vooral voor uzelf. Wij kunnen uw strijk ook ophalen en terug afleveren indien gewenst. Wij werken niet met een puntensysteem, waardoor u enkel betaalt voor de effectieve strijkminuten die wij hebben gepresteerd.

Strijken

Hoe werkt het?

 • U kunt uw was binnenbrengen in één van onze vijf Strijkateljee’s.
   
 • De wasmand die u meebrengt, zal door ons gelabeld worden met uw gegevens. We maken ook een afspraak wanneer u de was terug kan komen ophalen. Bovendien kunt u ook kiezen om zelf kapstokken mee te brengen of er van ons te gebruiken en daarna terug te brengen.
   
 • Wist je dat wij ook goedkoper zijn dan de meeste andere strijkdiensten? Wij werken met strijkminuten en waarheidsgetrouwe richtlijnlijst. Eén dienstencheque komt overeen met 60 gepresteerde strijkminuten. Wie wilt overschakelen naar elektronische dienstencheques kan ons contacteren voor meer uitleg.
 • Als u uw strijk terug komt ophalen, krijgt u van ons een ticket met informatie die aantoont wie uw was heeft gestreken en de gepresteerde minuten.
   
 • Vanaf 01 oktober 2023 zal de prijs van een strijkophaling door de stijgende kosten verhoogd worden naar een marktconforme € 16,5 (exclusief BTW) per heen- en terugrit. Deze kost wordt gefactureerd na elk kwartaal. De ophaalkaart verdwijnt definitief en kan na 30 september 2023 niet meer gebruikt worden.  Deze kost staat los van de jaarlijkse kostenbijdrage.
 • Er wordt eveneens een kostenbijdrage gevraagd.  De kostenbijdrage voor het volledige jaar 2024 werd vastgelegd op € 75. Indien u per semester betaald, bedraagt de bijdrage € 40 voor de periode van 01 Januari 2024 tot en met 30 Juni 2024, en € 40 voor de periode van 01 Juli 2024 tot en met 31 december 2024.  Deze bijdrage kan voldaan worden in het strijkateljee via payconiq of via overschrijving. De bijkomende kosten zijn er om het hoofd te bieden aan de stijgende werkings-opleidings- omkaderings- en loonkosten.

 

 

Onze filialen

Openingsuren

Ma - vr 7.30 uur tot 12.30 uur en 13.00 tot 17.30 uur.
Za - zo Gesloten