Strijken

Maak meer tijd voor uw gezin, vrienden en vooral voor uzelf. Wij kunnen uw strijk ook ophalen en terug afleveren indien gewenst. Wij werken niet met een puntensysteem, waardoor u enkel betaalt voor de effectieve strijkminuten die wij hebben gepresteerd.

Strijken

Hoe werkt het?

 • U kunt uw was binnenbrengen in één van onze zes Strijkateljee’s.
   
 • De wasmand die u meebrengt, zal door ons gelabeld worden met uw gegevens. We maken ook een afspraak wanneer u de was terug kan komen ophalen. Bovendien kunt u ook kiezen om zelf kapstokken mee te brengen of er van ons te gebruiken en daarna terug te brengen.
   
 • Wist je dat wij ook goedkoper zijn dan de meeste andere strijkdiensten? Wij werken met effectieve strijkminuten. Eén dienstencheque komt overeen met 60 effectief gepresteerde strijkminuten. Wie wilt overschakelen naar elektronische dienstencheques kan ons contacteren voor meer uitleg.
 • Als u uw strijk terug komt ophalen, krijgt u van ons een ticket met informatie die aantoont wie uw was heeft gestreken en de gepresteerde minuten.
   
 • U kunt ook gebruik maken van onze ophaalservice. Een losse ophaling (heen en terug) kost € 10. We hebben ook een ophaalkaart van € 70 die u vooraf kan betalen. Een ophaalkaart staat gelijk met 10 ophaalbeurten heen en terug. We kunnen samen kiezen voor een vaste ophaaldag of dit steeds per moment afspreken.

Onze filialen

Openingsuren

Ma - vr 7.30 uur tot 12.30 uur en 13.00 tot 18.00 uur.
Za - zo Gesloten